Jeta e Krishtit 3

800 L

Category:

Ky është një libër që perbehet nga gjashtë mësime mbi Shpëtimtarin e plotfuqishëm që lëviz natyrën dhe zemrën e njerëzore. Gjithashtu vjen i shoqeruar me materialet shtesë(…)

Gjashtë mësimet janë keto:
1. Jezusi Ushqen 5000 veta
2. Jezusi Fashit Stuhinë
3. Jezusi Zbulon Lavdinë e Tij
4. Jezusi Shëron Lebrozët
5. Jezusi Sfidon një të Ri pasanik
6. Jezusi takon Zakeun