Gjera qe duhet ti dish

L

Ky liber eshte shkruar deh skicuar per femijet dhe ne shpresojme qe at ate kenaqet me historit e Bibles dhe aktivitetet terheqese. Qellimi yne eshte qe duke lexuar kete liber at ate mesojne per Perendine, Jezusin dhe ate qe Ai ka bere.