Tako Mbretin

L

Kjo eshte historia e nje mbreti I cili ka ekzistuar shume kohe para se ai te lindte!Ky liber u ofrohet femijeve tuaj te cilet mund te mesojne rreth Jezusit- kush eshte Ai dhe xfare ka bere Ai.