Na Mëso të Lutemi

300 L

Category:

Ky është një libër që perbehet nga pesë mësime që t’u mësuar fëmijëve privilegjin dhe rëndësinë e lutjes. Gjithashtu vjen i shoqeruar me materialet shtesë(…)

Pesë mësimet janë keto:
1. Është drithëruese të mund të flasësh me Perëndinë!
2. Lutja-Oksigjeni Shpirtëror i të krishterëve
3. Lutjet e mia gëzojnë Perëndinë!
4. Njerëz të tjerë kanë nevojë për lutjet e mia!
5. Le të mësojmë të lutemi më mirë