Një Kohë e Qetë

300 L

Category:

Ky është një libër që perbehet nga nëntë mësime për të mësuar se si fëmijët besimtarë të kenë një Kohë të Qetë çdo ditë. Gjithashtu vjen i shoqeruar me materialet shtesë(…)

Nëntë mësimet janë keto:
1. Çfarë është një “Kohë e Qetë “?
2. Pse të kemi një kohë të qetë?
3. Kur dhe ku të kemi një Kohë të Qetë
4. Si të lexoni Biblën në Kohën tuaj të Qetë (1)
5. Si të lexosh Biblën në Kohën e Qetë (2)
6. Si të lexojmë Biblën në Kohën e Qetë (3)
7. Si të Lutemi
8. Çfarë më duhet mua për një Kohë të Qetë
9. Përsëritje