Mbështetës

Si Mbështetës

Materiale të ndryshme ofrohen nga zyra e BUFSH. BUFSH ka një llojshmëri të madhe literature ungjillizimi dhe dishepullimi. BUFSH mbështet kishat lokale për projekte të ndryshme si për kampe verore dhe për projekte me pako për Krishtlindje. E gjitha kjo bëhet për të patur ndikim në komunitetin tonë dhe për të drejtuar fëmijët tek kisha dhe tek Krishti.

Për më shumë informacion, ju lutem të na kontaktoni në: