Përfshihu

donate

Lutu

Një nga kulturat e BUFSH është lutja.

Të gjithë e dimë se të gjitha përpjekjet që do të bëjmë në shërbes nuk do të ishin të vlefshme dhe të qëndrueshme, nëse nuk do të vendoseshin në fillim në duart e fuqishme të Perëndisë në lutje.

Ne i inkurajojmë të gjithë miqtë dhe përkrahësit tanë të shërbimit të luten për ne, pasi kemi vërtet besim se lutja është çelësi për të hapur dyert për t'i shërbyer Zotërisë. Lutuni për CEF® në Shqipëri sipas Lukut 10:2. Kemi vërtet nevojë për më shumë punëtorë dhe lutemi vazhdimisht për të. Shqipëria është midis vendeve me popullsinë më të re në Evropë. Kemi nevojë të ngutshme për të krishterë të pjekur që janë të gatshëm të sakrifikojnë dhe të shkojnë për t'u dhënë lajmin e mirë të Jezu Krishtit fëmijëve dhe adoleshentëve.

“Kur ne punojm, punojm ne.

Kur ne lutemi, punon Zoti .”

-CEF® Asia/Pacific Regional Director David Ra

“Nuk kam njohur kurrë një kohë në historinë time me CEF® ku kam parë më shumë inkurajim sesa nëpërmjet përgjigjes së lutjes. Ndërsa shikoj përreth, duket sikur mund t'i provosh përgjigjet e lutjes. Ndonjëherë ata vijnë kaq afër së bashku, unë e quaj atë një mrekulli në progres. Nuk ka asgjë më emocionuese se një mrekulli që ndodh në mes të lutjes, dhe Zoti merr lavdinë.”

-Jeremia Cho, CEF® President

Fusha e misionit afat-shkurtër.

CEF® në Shqipëri është vazhdimisht në kërkim të të krishterëve të përkushtuar që janë të gatshëm t'i shërbejnë Zotit me ne në fusha dhe programe të ndryshme për të arritur fëmijët gjatë gjithë vitit.

Do t'i shërbesh Zotit në një kamp veror me një grup nga kisha jote? Ndoshta doni të vini dhe të dilni vullnetarë për projektin tonë të kutisë së këpucëve të Krishtlindjeve për të arritur fëmijët në zona të ndryshme të Shqipërisë me dhuratën më të mrekullueshme, jo vetëm një kuti këpucësh, por edhe duke ndarë lajmin e mirë! Jemi këtu për t'ju drejtuar dhe për të shërbyer në mënyrë të efektshme për qëllime të Mbretërisë.

Misionarët vullnetarë kanë shërbyer së bashku me personelin e CEF- it® që nga nisja e saj në vitin 1937. Sot, misionarët vullnetarë po ndihmojnë CEF-in® të arrijnë fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit në vendet anembanë botës.

Bashkohu me ekipin tonë!
Ju lutem, shkruaini email Luka Sema në [email protected] për më shumë informacion dhe mënyra për të ardhur dhe shërbyer si një misionar afat-shkurtër me CEF® Shqipëri.

Vullnetar

Ke zemër dhe dëshirë të shërbesh rregullisht me fëmijët dhe adoleshentët ose në ndonjë rast specifik?

CEF® Shqipëria është opsioni i duhur për ju!

Ne ju garantojmë se ju do të mësoni shumë nga ne dhe do të filloni të shihni rëndësinë për të ungjillizuar fëmijët dhe adoleshentët të ndryshëm.

Ju lutem, shkruaini email Luka Sema në [email protected] për më shumë informacion dhe mënyra për të ardhur dhe shërbyer si vullnetar me CEF® Shqipëri.

Happy-Child
Happy-Child

Dhuro

Fusha më frytdhënëse frymore e korrjes në çdo vend është mes fëmijëve. Statistikat tregojnë se shumica e madhe e njerëzve që pranojnë Krishtin e bëjnë këtë mes moshës katër dhe katërmbëdhjetë – kur ata janë fëmijë. Sipas Studimeve Xhorxh Barna shanset që dikush të ndryshojë besimin e tyre pas moshës 19 vjeç bie në vetëm 6%. Donacioni juaj do të ndryshojë jetën e fëmijëve dhe komunitetit të tyre për Krishtin.

NËSE JE I GATSHËM TË DHUROSH, TË LUTEM ZGJiDH:

Mbështet një misionar

01
 • Duke zgjedhur të dhurosh për një misionar, po mbështet një person specifik që shërben në kohë të plotë me Bursën e Ungjillëzimit të Fëmijëve® të Shqipërisë.
 • Misionarët ® CEF- it mbështeten në dhuratat e partnerëve besnikë të shërbimit për të plotësuar nevojat e tyre financiare të vazhdueshme. Si një shërbim i bazuar në besim, politika jonë financiare është «Kërkoji Perëndisë dhe thuaja popullit të Tij». Nëse dëshironi të mbështesni një misionar individual të CEF®, sigurohuni të përfshini emrin dhe/ose numrin e llogarisë së tyre në kutinë e komenteve të formularit të dhurimit.
 • Mbështetni Shërbesën e Përgjithshme

  02

  Mbështetja juaj për ministrinë e përgjithshme do të mbulojë shumë fusha të ndryshme të tilla si: Kampet, trajnimet, botimet dhe shpenzimet e zyrës. Ju mund të specifikoni ministrinë që dëshironi të mbështesni në kutinë e komenteve. Nëse nuk specifikohet, dhurimi juaj do të shkojë në shërbimin më të nevojshëm për momentin.

  Mbështet një projekt

  03

  Si CEF® ne jemi shpesh duke drejtuar projekte të ndryshme. Nëse Perëndia po ju bën të dhuroni për një projekt specifik që e njihni ose që keni mësuar në faqen tonë të internetit, ndihuni të lirë të kontaktoni edhe me ne.