Mënyra argëtuese për të mësuar përmendësh Shkrimin

Cila është metoda juaj e preferuar për të mbajtur mend gjëra të rëndësishme? Personalisht, bëj shumë lista dhe vendos alarme në telefon. Po në lidhje me memorizimin e

Read More