Tregime me një qëllim

Fëmijëve u pëlqen të dëgjojnë histori pasi ato i argëtojnë dhe ndezin imagjinatën. Librat e tregimeve biblike janë të shumta, por a po përfitojmë plotësisht nga qëllimi i

Read More

T’u mësojmë fëmijëve të jenë falenderues.

Për çfarë jeni falenderues sot? Zoti na thërret të jemi një popull falenderues. A kanë fëmijët që ndodhen në jetën tuaj zemra falënderimi? T'u mësosh fëmijëve të kultivojnë

Read More

Si t’u mësoni fëmijëve për Zotin, duke përdorur stinën e vjeshtës

Vjeshta më në fund ka ardhur, ose siç duan ta quajnë disa nga miqtë e mi, sezoni i erëzave të kungujve. Vjeshta është një kohë e veçantë e

Read More

Një Qëndrim Dhënës

Cila ishte gjëja e parë që bletë me paratë tuaja? Për mua, ishin skica dhe bojëra profesionale. Është kënaqësi të shpenzoni paratë tuaja të fituara me vështirësi për

Read More

Të drejtoni fëmijën tuaj drejt një vendimi për Krishtin

Si prindër, ne shpesh shqetësohemi për sigurinë e fëmijëve tanë. Mendimet për rreziqet që fshihen jashtë në botë, na motivojnë të marrim masa paraprake shtesë. Ju nuk i

Read More

Barinj të mirë

Fjala e urtë e vjetër, "Mundësia troket por vetëm një herë", i inkurajon njerëzit të shfrytëzojnë çdo mundësi, sepse kjo mund të jetë e vetmja mundësi për ta

Read More

Mundësia troket

Fjala e urtë e vjetër, "Mundësia troket por vetëm një herë", i inkurajon njerëzit të shfrytëzojnë çdo mundësi, sepse kjo mund të jetë e vetmja mundësi për ta

Read More

Një dëshmi se si Perëndia na inkurajon kur jemi të lodhur

'Le të mos lodhemi duke bërë të mirën; sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.' Galatasve 6:9Një dëshmi se si Perëndia na inkurajon

Read More

Mënyra argëtuese për të mësuar përmendësh Shkrimin

Cila është metoda juaj e preferuar për të mbajtur mend gjëra të rëndësishme? Personalisht, bëj shumë lista dhe vendos alarme në telefon. Po në lidhje me memorizimin e

Read More

Duke konkuruar me teknologjinë për vëmëndjen e fëmijëve.

4 hapa praktik për të rifituar vëmendjen e fëmijës tuaj. Ne mund të jemi pjesë e një brezi që përjetoi evolucionin e teknologjisë nga monitorët ose ekranet me

Read More