Nëse duam t’i mësojmë fëmijët për ndershmërinë, ne duhet ta praktikojmë atë vetë përpara se të mund t’ua transferojmë

Read More

Fëmijët kanë kujtesë të shkëlqyer. Ata dinë tekstet e këngëve, mund të citojnë nga filma dhe libra dhe madje

Read More

'Dëshironi t'i mësoni fëmijët rreth adhurimit, por nuk dini nga të filloni? Këtu janë 3 hapa të thjeshtë për

Read More

A jeni ndjerë ndonjëherë sikur është e pamundur të ruani paqen mes fëmijëve tuaj? Një minutë gjërat po shkojnë

Read More

Të gjitha llojet e ekraneve dixhitale po shfaqin vlerat e kësaj bote përpara fëmijëve me një ritëm që ndihet

Read More

Fëmijëve u pëlqen të dëgjojnë histori pasi ato i argëtojnë dhe ndezin imagjinatën. Librat e tregimeve biblike janë të

Read More

Për çfarë jeni falenderues sot? Zoti na thërret të jemi një popull falenderues. A kanë fëmijët që ndodhen në

Read More

Vjeshta më në fund ka ardhur, ose siç duan ta quajnë disa nga miqtë e mi, sezoni i erëzave

Read More

Cila ishte gjëja e parë që bletë me paratë tuaja? Për mua, ishin skica dhe bojëra profesionale. Është kënaqësi

Read More

Si prindër, ne shpesh shqetësohemi për sigurinë e fëmijëve tanë. Mendimet për rreziqet që fshihen jashtë në botë, na

Read More